Miyazawa Benelux Miyazawa Benelux
Muziekinstrumenten DEP b.v.b.a.
Generaal Lemanstraat 48
2600 Berchem - Antwerpen
België

telefoon dep bvba +32 (0)3.230.03.89
fax dep bvba +32 (0)3.230.03.89
e-mail dep bvba miyazawa@dep.be

Carolyn Brown

CAROLYN BROWN
Professor fluit aan de University of Central Arkansas en 1° fluit bij het Arkansas Symphony Orchestra. Begon als jong meisje, piano bij haar moeder en fluit bij haar vader te studeren. Zij zette haar studies verder aan het Wartburg College, het Conservatory of Music in Kansas City, de University of Kansas en behaalde haar doctoraat voor Flute Performance and Literature aan de Eastman school of Music waar zij studeerde bij Bonita Boyd. Tijdens haar verblijf in Eastman was zij de enige houtblazers kandidaat die eenstemmig door de faculteit Eastman werd benoemd voor het prestigieuze Performer’s Certificate
 
Mevr. Brown is de hoogste prijswinnaar in een aantal wedstrijden, met inbegrip van de Myrna Brown International Artist Competition in 1995. In 1996 werd zij door de Arkansas Times benoemd tot „Arkansas' Beste Klassieke Musicus“ van het jaar.
Mej. Brown is meerdere keren als solist opgetreden met het Arkansas Symphony Orchestra en heeft onlangs het Fluit Concerto van Christopher Rouse uitgevoerd.
 
Zij en haar echtgenoot, Carl Anthony (eerste keyboardist met ASO), treden vaak in heel de VS. en in andere landen op als het Duo Dionysus. Het duo speelde een recital voor de Nieuwgekozen president en Mevr. Clinton kort nadat hij in1992 was verkozen. En op de NFA’S National Conventions in Dallas, van St.Louis en van Kansas. Een reis naar China in 1995 omvatte concerten en masterclasses in de belangrijke Conservatoria van Peking, Tianjin en Shanghai.
 
Het duo Dionysus heeft een CD opgenomen van de originele transcripties van Mevr. Brown van muziek van Amy Beach, Clara Schumann and Clara Rogers. De CD is verkrijgbaar bij Carolyn Nussbaum Music Company of door Carolyn Brown rechtstreeks te contacteren.
 
Voor informatie over boekingen, alstublieft contacteren:
carolynb@mail.uca.edu.
 
Carolyn Brown
Music Department
Snow Fine Arts Building
University of Central Arkansas
Conway, AR 92032


<< Artiesten overzicht