Miyazawa Benelux Miyazawa Benelux
Muziekinstrumenten DEP b.v.b.a.
Generaal Lemanstraat 48
2600 Berchem - Antwerpen
België

telefoon dep bvba +32 (0)3.230.03.89
fax dep bvba +32 (0)3.230.03.89
e-mail dep bvba miyazawa@dep.be

Karen Vaughn-Smith

KAREN VAUGHN-SMITH
 
„Mijn Miyazawa fluit is alles wat ik kon wensen, en meer. De diepte en de kleur die met dit instrument mogelijk is zijn verbazend, en de intonatie is de beste van om het even welke fluit die ik heb geprobeerd. Ik heb eindelijk de ultime fluit gevonden.!“
 
KAREN VAUGHN-SMITH  Fluitiste uit Atlanta is 1° fluit solo van de North Georgia Symphony en piccolo van de Gainesville Symphony. Zij speelt vaak met de Columbus Symphony en het Chastain Pops Orchestra en was vele jaren, 2° fluit bij het DeKalb Symphony Orchestra. Zij begon haar orkest carrière bij de Northeastern Pennsylvania Philharmonic en later werd zij 1° fluit solo bij het Bartlesville Symphony in Oklahoma. Ze is ook opgetreden met het DeKalb Symfonie Woodwind Quartet, Trio DE Bois en het Gainesville Symphony woodwind Trio.
 
Als actieve freelance uitvoerder, was Karen tweemaal gast op de “Good Day Atlanta”„ en had het voorrecht om 1° fluit te spelen bij Joni Mitchell op haar recente reis door Atlanta. Zij heeft ook met Steve Allen, Doc. Severinsen, Moody Blues en Brian Wilson gespeeld. Haar eerste orkest ervaring was een unieke kans om een jaar met de Symfonie van Manilla in de Filippijnen te spelen als uitgewisselde student.
 
Zij geeft al 28 jaar privé les, is assistent aan de Marywood University in Scranton, PA  en doceert ook in Ohio, Oklahoma en in Atlanta. Zij is een toegewijde lerares en dankt haar overleden leraar Geoffrey Gilbert voor de inspiratie en de filosofieën bij haar onderwijs en optredens.
 

Karen Vaughn-Smith bespeelt een MIYAZAWA fluit:
Type I-SS RH: Massief zilver

 


<< Artiesten overzicht