Miyazawa Benelux Miyazawa Benelux
Muziekinstrumenten DEP b.v.b.a.
Generaal Lemanstraat 48
2600 Berchem - Antwerpen
België

telefoon dep bvba +32 (0)3.230.03.89
fax dep bvba +32 (0)3.230.03.89
e-mail dep bvba miyazawa@dep.be

Marisela Sager

MARISELA SAGER
“Marisela Sager … speelde met een hoge technische kwaliteit die men zelden ontmoet
Caral Gables Gazette
 
„… als solist, onberispelijke Marisela Sager.“
El Nuevo Herald
 
„… Verfijnt en levensechte uitvoering, benadrukt door Marisela Sager’s natuurlijke en welluidende fluit solo.“
Sun Sentinel
 
„… een uitstekende solist…“
Sun Sentinel
 
MARISELA SAGER is geboren in Zuid Californië, 2° fluit bij het Baltimore Symphony Orchestra. Van 2001 tot 2004 speelde zij 1° fluit solo bij de New World Symphony in Miami Beach, Florida. Mevr. Sager concerteert als solist en kamermusicus door heel Amerika
 
Marisela Sager heeft met orkesten in heel de Verenigde Staten, Mexico, en Europa gespeeld. Met ensembles zoals het National Repertory Orchestra, het Tanglewood Orchestra, het Houston Grand Opera Orchestra, het Orquesta Sinfonica UANL; (Monterrey, Mexico) en de Florida West Coast Symphony. Zij heeft met dirigenten: Michael Tilson Thomas, Larry Rachleff, Seigi Ozawa, Hans Graf, Roberto Abbado, Sir Neville Mariner, Zdenek Macal, en Robert Spano gewerkt. Onlangs, speelde zij met de New World Symphony in Carnegie Hall en met de Academia Nazionale Santa Cecilia in Rome, (Italië)
 
Zij is ook actief als solist en kamermusicus, Mevr. Sager kreeg de eerste prijs in de San Diego Flute Guild Young Artist en Piccolo wedstrijd. Zij won twee maal de Musical Merit Foundation wedstrijd en won in 2000 de Frank Bowen Young Artist wedstrijd. Als kamermuziekmusicus heeft zij samengespeeld met fluitiste Paula Robinson, violist Cho-Liang Lin, de beroemde pipa speler Wu-Man en de Academy Award winnaar componist Tan Dun. Sinds 2002 speelt Mevr. Sager met Summerfest La Jolla in Californië  Zij is als solist met het San Diego Symphony Orchestra, de New Mexico Symphony en de New World Symphony opgetreden.
 
Naast haar uitgebreide concert ervaring, wordt Marisela Sager en als een uitstekende muziekopvoeder beschouwd. Zij verleent haar medewerking aan VITAS, een organisatie waarvan vrijwilligers verpleeghuizen en ziekenhuizen bezoeken en muziek spelen voor de patiënten.
 
Mevr. Sager houdt een Meester in de Muziek diploma van de Rice University en een Bachelor of Music van de San Diego State University, waar ze bij Leone Buyse en Claude Monteux, studeerde.
 
 „Toen ik besliste een nieuwe fluit te kopen, heb ik meer dan anderhalf jaar gezocht, en allerlei instrumenten geprobeerd. Ik was met niets tevreden totdat ik besliste Miyazawa te proberen. Toen vond ik wat ik had gezocht: een rijk flexibel geluid, een lichte maar snelle mechaniek, en het juiste evenwicht tussen kracht en gevoeligheid. Ik houd van mijn Miyazawa!“
-          Marisela Sager
-           
Bezoek de website van Marisela Sager
 

Marisela Sager bespeelt een MIYAZAWA fluit:
Type II-SS RH: Massief zilver<< Artiesten overzicht