Miyazawa Benelux Miyazawa Benelux
Muziekinstrumenten DEP b.v.b.a.
Generaal Lemanstraat 48
2600 Berchem - Antwerpen
België

telefoon dep bvba +32 (0)3.230.03.89
fax dep bvba +32 (0)3.230.03.89
e-mail dep bvba miyazawa@dep.be

Laurel Ann Maurer

LAUREL ANN MAUER
 
„… een betrouwbare techniek en een zelfzekere, mededeelzame vertolker.“
De New York Times
 
„… is zij technisch buitengewoon in ieder opzicht. Haar toon is constant aantrekkelijk zelfs in de verraderlijkste passages, en zij speelt met sterk ritmisch gevoel en onberispelijke frasering.“
Fanfare Magazine
 
„Maurer heeft een stevig, kleurrijk, vol geluid en een zelfzekere techniek…“
American Record guide
 
„Utah’s fluitiste bij uitstek.“
Salt Lake Tribune
 
„ Ik bespeel Miyazawa fluiten sinds 1984. Nog steeds blijf ik opgewonden door Miyazawa’s verscheidenheid aan klankkleuren, dynamisch bereik en de snelle, gevoelige mechaniek.  In om het even welke situatie, kan ik altijd op mijn Miyazawa rekenen .
 
LAUREL ANN MAURER begon haar muziek studies in Seattle, Washington, waar zij lid was van de Seattle Youth Symphony en een onderscheiding kreeg op het Seattle Young Artist Festival. Zij zette haar studies verder in New York bij Julius Baker, Jeanne Baxtresser en Samuel Baron. Haar belangrijkste leraar, Mr. Baker verklaarde dat zij ”één van onze eminente en begaafde fluitisten.“ is.
 
Als winnaar van de National Association of Composers – USA,  National Flute Association,  National Orchestra of New York, het Chautauqua Institut en het Utah Arts Council heeft Mevr. Maurer als fluitsolist in heel de Verenigde Staten en Europa opgetreden met inbegrip van concerten in de Carnegie Hall en het Lincoln Center in New York City en het Kennedy Center for the Performing Arts in Washington D.C. (Wat live op Internet werd uitgezonden.)  Zij is als solist met het Filharmonisch Orkest van Monte Carlo, het Armeense Filharmonisch Orkest, het Armeense Nationale Operaorkest, het National Flute Association’s American Flutist Concerto Orchestra, de Salt Lake Symphony, het Long Island Chamber Orchestra en het Serenade Chamber Orchestra of Armenia opgetreden.
 
Opvallend aan de carrière van Mevr. Maurer is haar toewijding aan eigentijdse muziek. Zij heeft talrijke werken voor fluit opgedragen en gecreëerd die vele componisten dwingt om commentaar te geven op haar uitvoering van hun werken Otto Luening schreef, “zij verwerkt de ideeën van componisten met gezag en elegantie.” Joan Tower, “hartelijk dank voor zulk opmerkelijk werk… deze uitvoering was één van de beste die ik ooit gekregen heb. Augusta Read Thomas zei: “Bravo! Wij componisten hebben U nodig”. En Meyer Kupferman noemde haar uitvoering ”echt sensationeel”
 
Laurel Ann Maurer heeft voor Albany Record, CRI, Soundspells and 4-Tay Records geregistreerd en kan op vele film soundtracks worden gehoord.
 
Mej. Maurer speelt uitsluitend op Miyazawa fluiten en is een Miyazawa Artiest
.
Voor Informatie en plaatsbespreking: Tel. (801) 253-3759
Bezoek Webpagina Van Mevr. Maurer bij: http://members.aol.com/UtahArts/lam/index.htm
 

Laurel Ann Maurer bespeelt MIYAZAWA fluiten:
Type I-8K RH: 8 Karaat massief goud met 14 Karaat massief gouden kopstuk

Type I-8K R: 8 Karaat massief goud

Type PA 402RH<< Artiesten overzicht