Miyazawa Benelux Miyazawa Benelux
Muziekinstrumenten DEP b.v.b.a.
Generaal Lemanstraat 48
2600 Berchem - Antwerpen
België

telefoon dep bvba +32 (0)3.230.03.89
fax dep bvba +32 (0)3.230.03.89
e-mail dep bvba miyazawa@dep.be

Colin Fleming

COLIN FLEMING: 1° Fluit bij het Ulster Orchestra. Geboren in 1957. Begon fluit te spelen op de leeftijd van zeven. Als lid van Ballyclare Victoria Flute Band studeerde hij bij William Dunwoody en op de leeftijd van zestien werd hij aanvaard aan het Royal Northem College of Music in Manchester, waar hij bij Trevor Wye studeerde. Tijdens zijn eerste jaar daar, woonde hij een masterclass bij die door James Galway werd gegeven en die hem voorstelde om naar de Karajan Akademie in Berlijn te schrijven. Hij deed het…en er werd hem een driejarige studiebeurs toegekend zodat hij zowel bij Galway als bij Andreas Blau mocht studeren.
 
Als lid van de Akademie ondernam hij verscheidene reizen in Duitsland.
Gaf recitals in Berlijn en maakte regelmatig opnamen voor R.l.A.S. Hij nam ook aan masterclasses deel die door Marcel Moyse, Jean-Pierre Rampal, Geoffrey Gilbert en William Bennett werden gegeven.
 
Colin handhaaft een actieve belangstelling in fluitensembles, in het arrangeren, uitgeven en publiceren van muziek door Pyramid Music Ltd. Hij geeft regelmatig masterklassen en dirigeert wereldwijd fluitkoren.
 
Colin Fleming bespeelt een MIYAZAWA fluit:
Type II-24 K RH: 24 Karaat massief goud met 14 Karaat massief gouden mechaniek.


<< Artiesten overzicht